Pokerspillere der elsker golf

På det seneste har vi kunne se mange sjove kombinationer af temaer, som vi kender fra fjernsynet i enarmede tyveknægt på fx spille-automat.dk. Det fik os til at tænke på hvilke spændende kombinationer golf er blevet udsat for gennem tiderne. Ved at søge på internettet fandt vi hurtigt ud af at poker og golf tit og ofte bliver sat sammen på den ene eller anden måde. Det kan både være pokerspillere, der spiller golf eller golfspillere der spiller poker. I denne artikel kan du læse om sjove situation hvor golf og poker har lappet ind over hinanden.

Phil Helmuth elsker at spille golf

Den amerikanske pokerspiller Phil Hellmuth har spillet golf siden han var 15 år gammel. Den nu 53-årige amerikaner har tidligere udtalt at golf giver pokerspillere mulighed for at komme ud i solen. Derudover nyder han også sportsgrenen, da den ikke er for stressende. Men vigtigst af alt, så giver golf mulighed for at gamble på de grønne baner i stedet for de grønne borde.

Jaime Staples drømte om at blive professionel golfspiller

Den canadiske pokerspiller Jaime Staples er også vild med golf. Faktisk drømte Staples om at blive professionel golfspiller da han var barn. Han spillede mindst to runder på en golfbane om dagen og han var lige så passioneret omkring golf dengang, som han er passioneret af poker i dag.

Staples sammenligner også poker og golf ved at påpege hvor vigtigt det mentale spil er både i poker og golf. Derudover minder de to aktiviteter også om hinanden i henhold til at de ikke er resultatorienterede. I såvel poker som golf handler det mere om at fokusere på indsatsen end resultatet.

Den canadiske pokerspiller har røbet at han har brugt meget af sin erfaring fra golf til at blive bedre til poker. Derfor kan det være at man skulle se om det er muligt at vinde ekstra penge ved at udnytte erfaringerne fra golfbanerne på den næste tur til Las Vegas.

Tiger Woods spiller også poker

Udover eksempler på pokerspillere der elsker at spille golf, så har vi også eksempler på golfspillere, der elsker poker. Fx var Tiger Woods for nylig vært ved en stor pokerturnering, som var et velgørenheds-event, der løb af stablen den 18. maj 2018. Det hele blev afholdt på MGB Grand Hotel & Casino Las Vegas hvor deltagere havde mulighed for at spille poker mod professionelle pokerspillere samt Tiger Woods og andre kendte ansigter.

Turneringer hvor deltager dyster i både golf og poker

Udover velgørenhedsbegivenheder, så findes der også turneringer hvor golf og poker bliver kombineret i det samme konkurrerende event. I Danmark har vi endda været vidner til en kombination af poker og golf ved Danish Poker Golf Championship, der blev afholdt i Aarhus i 2007 og 2008.

Først dystede deltagerne i golf i en 18-hullers runde inden de startede pokerturneringen med 2000 pokerchips hver. Selv om denne turnering ikke længere eksisterer i Danmark, så er der stadigvæk mange pokerspillere der elsker golf, som dyster i begge discipliner i Estland. Her kan man nemlig deltage i en lignende turnering ved OlyBet Golf & Poker Open, som løb af stablen så sent som i 2017.