Bedste golfbaner i Europa

Hvis du er vild med golf og at rejse kan du passende tage på ferie i Europa og vende snuden mod de bedste golfbaner på kontinentet. I denne artikel kan du læse om ti af de bedste golfbaner i Europa. Hvis du også er vild med online casino, kan på samme tid nyde en bonus til Nordicbet, mens du forbereder dig på den kommende ferie. 

Royal County Down – Nordirland 

En af de bedste golfbaner i Europa er Royal County Down Golf Club i Nordirland. Du finder golfbanen i Newcastle i County Down og den åbnede helt tilbage for 130 år siden i 1889. 

Danube River Golf Cruise – Ungarn

Du kan også spille golf ved Danube floden, ved at booke dig ind på Danube River Golf Cruise. Her kommer du til at besøge landene Østrig, Tyskland, Ungarn og Tjekkiet hvor du kommer til at spille på nogle af de bedste europæiske golfbaner. 

Turnberry – Skotland 

Turnberry golfbanen ligger i det sydvestlige Skotland. Her kan du finde tre golfbaner, et golfakademi og et femstjernet hotel fra 1906. Banen har været ejet af Trump Organisationen siden 2014 og derfor er det ikke den populæreste europæiske golfbane for tiden. 

Golfclub Murhof – Østrig

Murhof golfbanen blev startet op i forbindelse med grundlæggelse af golfklubben ved banen i 1963. I begyndelsen var der ikke meget interesse i golfbanen, som er designet af Bernhard von Limburger. Golfbanen blev senere renoveret i 2000 og siden da har det været en af de mest populære golfbaner i Europa. 

Bay Course Costa Navarino – Grækenland

Du kan også besøge verdensklasse-golfbanen Bay Course Costa Navarino i eksotiske Grækenland. Her kan du spille golf mens du nyder udsigten over Middelhavet. Det koster omkring 100 EUR at spille på banen i højsæsonen.

Monte Rei Golf & Country Club – Portugal

En anden europæisk golfbane er at finde i Algarve i det sydlige Portugal. Her kan du spille på Monte Rei Golf & Country Club, som er en prisvindende golfbane, der udfordrer golfspillere fra over hele verden. 

National Golf Resort – Litauen 

Der var mange der fik interesse i National Golf Resort i Stanciai i Litauen, efter at banen dannede rammer for European Amateurs Team Championships i 2015. Banen er en nyere bane på 18 huller, der blev åbnet op for så sent som i 2006. 

Stoke Park – England 

Hvis du foretrækker en større bane, kan du besøge Stoke Park, som er en Championship golfbane med 27 huller. Stoke Park golfbanen er en del af det femstjernede hotel af samme navn, som ligger i Buckinghamshire i England. 

Garda Golf Country Club – Italien

Du kan også planlægge en golfferie til Gardasøen, ved at besøge Garda Golf Country Club i Soiano. Dette er også en Championship bane med 27 huller. 

Club de Golf Alcanada – Spanien 

Sidst, men ikke mindst, kan vi anbefale den unikke golfbane Club de Golf Alcanada på Mallorca. Her får du ligesom i Grækenland mulighed for en spektakulær udsigt udover Middelhavet, mens du nyder et slag golf på banen.