Sådan bliver du bedre til at spille golf

Drømmer du om at blive til den næste Thomas Bjørn? Ønsker du at imponere vennerne eller dine forretningspartnere på golfbanen? Uanset hvilken begrundelse du har for at du ønsker at blive bedre til golf, er der flere forskellige løsninger til at opnå bedre resultater på golfbanen. Nedenfor giver vi dig fem gode ideer.

Bliv bedre til at koncentrere dig 

Nogle af verdens bedste sportsudøvere har en coach, som hjælpe dem med deres mentale spil. Det vil sige de bliver bedre til at koncentrere sig, undgå at blive distraheret, at blive irritabel osv. 

Når du spiller golf, er det meget vigtigt at du er i stand til at lukke af for både omverdenen og dine tanker. Du skal udelukkende fokusere på dit sving, vejret, og andre afgørende faktorer for dit spil. 

Desuden skal du være i stand til at modstå de mindre succesrige slag. Det nytter ikke noget at du bliver sur over at et sving ikke gik som forventet og at du lader det dårlige humør påvirke dit spil.

Det handler ikke altid om at vinde

Du bliver bedre til golf ved at have realistiske forventninger. Det handler ikke altid om at vinde. Hvis du bliver i dårligt humør over at du nok ikke kan vinde dagens konkurrence, misser du en mulighed for at blive bedre. Du kan kun blive bedre, hvis du yder dit bedste hver gang. Det gælder både for hver gang du går på banen og hver gang du skal til at slå til en golfbold. 

Træn udenfor golfbanen

Mange golfspillere er fysisk aktive med mere end golf. Du kan blive til en bedre golfspiller ved fx at spille fodbold eller basketball. Det er også muligt at blive bedre ved at styrketræne, så din krop kan holde til mere. Find gerne frem til en sportsaktivitet, som du synes er sjov, så du ikke føler dig forpligtet til at dyrke mere sport. 

Tjek din kost 

Du behøver ikke nødvendigvis at have et vaskebræt for at blive god til at spille golf. Dog er det vigtigt at du har en god kost. Kost påvirker ikke kun hvordan du ser ud, men også hvordan du er tilpas. Det er en god ide at få nok af både frugt og grønt samt proteiner og fiber for at du har et godt energiniveau, når du skal på golfbanen. 

Få en træner

Den ligger lige til højrebenet. Du kan blive bedre til at spille golf ved at få professionel hjælp. Det er en god ide at hyre en træner enten i nogle få timer eller måske nogle gange om måneden. Naturligvis kræver det en investering, men det er ofte den hurtigste løsning til at blive bedre til noget.