Fem bedste golfspillere nogensinde

Hvem er de bedste golfspillere nogensinde? Du kommer nok hurtigt i tanke om Tiger Woods, men hvilke andre spillere har udmærket sig i golfens verden? Nedenfor kan du læse om Woods, og fire andre imponerende golfspillere.

Tiger Woods 

Vil vi nogensinde være i stand til at spille på sportsvæddemål med Tiger Woods igen? Indtil videre kan vi bruge Bwin Bonus på andre sportsgrene. Woods var ude for en bilulykke i slutningen af februar 2021, og siden da har han ikke deltaget i en golfturnering.

Derfor er der naturligvis mange som spørger om Woods vil vende tilbage til de største golfturneringer i verden. Justin Thomas, som også er en kendt golfspiller, har udtalt at han tror at Woods vil vende tilbage, hvis Woods mener at det er muligt. Thomas besøger Woods op til flere gange om ugen, og han mener at den verdensberømte golfspiller sikkert vil vende tilbage hvis han kan, men ikke hvis han ikke kan spille godt. 

Man kan sige at Woods risikerer at ”ødelægge” alt han har opnået. Tiger Woods har vundet 82 PGA-turneringer, 41 European Tour events, og nogle gange i såvel Asian og Japan. Woods holder også rekorden for at blive kåret som årets spiller på PGA Tour ti gange. 

KA Sports Photos from Hanover, MD, USA, CC BY-SA 2.0 https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0, via Wikimedia Commons

Jack Nicklaus

Hvis du er stor fan af golf, kender du sikkert til Jack Nicklaus. Den tidligere amerikanske golfspiller hyldes ofte for at gøre golf til en bedre sport. Det gjorde han takket været hans fysiske evner og hans styrke, samt hvor mentalt stærk han var. Nicklaus vandt mindst to PGA-turneringer i 17 sæsoner i træk mellem 1962 og 1978.

Sam Snead

82 PGA-turneringstitler blev det til Sam Snead, som var aktiv mellem 1934 og 1987. Det vil sige at Snead spillede i intet mindre end 53 år hvor det blev til 142 sejre. Jack Nicklaus, som vi har nævnt ovenfor, har tidligere udtalt at han ikke tror at der er nogen tvivl om at Sam Snead havde et af de bedste golfsving i historien, når man kigger på enhver der nogensinde har levet. 

Arnold Palmer

Han kaldes for golfkongen. Måske havde han ikke et flot golfsving, men han var dygtig. Palmer spillede golf i 52 år mellem 1954 og 2006. I den periode nåede han op på 62 sejre på PGA Tour, og det gør ham til den femte bedste spiller på PGA-tour nogensinde. Palmer bliver overgået af Sam Snead, Tiger Woods og Jack Nicklaus, som vi har nævnt ovenfor. Desuden ligger Ben Hogan på fjerdepladsen med 64 PGA-sejre. Måske kunne vi fortælle om Hogan, men i stedet kan du læse om den bedste damegolfspiller nogensinde nedenfor.

Annika Sörenstam 

Den svensk-amerikanske golfspiller Annika Sörenstam kaldes for golfens ”GOAT” (Greatest of All Times). Sörenstam kunne have spillet i længere tid, men hun stoppede i 2008. Da var det blevet til 72 sejre i LPGA, og 17 sejre på den europæiske tour for damegolf. Sörenstam nåede at vinde 10 majors. Desuden blev hun kåret som årets spiller otte gang. Sidst, men absolut ikke mindst, er hun også den eneste kvinde nogensinde, der har scoret 59 i en turnering.