Det skal du vide før du begynder med at spille golf

Hvert år begiver mere end 150.000 danskere sig ud på greenen for at spille golf. Golf har været en meget populær sport i Danmark i mange år, og Danmark har gennem tiderne haft flere meget berømte golfspillere, som har spillet på topplan i verden. Uden tvivl er Thomas Bjørn den nok mest kendte danske golfspiller. I denne artikel ser vi på nogle af de ting du skal vide, før du begynder at spille golf.

Golf er meget mere end et slag med køllen

Der findes intet bedre end at spille golf på en solrig dag og der er mange forskellige måder, som man kan spille på. Du kan spille foursomes, greensomes, medal, stableford, texas-scramble og mange andre former for golf. Når du har læst om de forskellige former for golk, kan du blandt andet benytte din viden til at tjene en ekstra skilling på at vædde på golf. Du kan blandt andet kaste dig ud i golf betting med denne Bet365 Bonuskode 2018.

Det er ikke kun de rige der kan spille golf

Hvis du ser tilbage på golfhistorien og går bare 25 år tilbage i historien, så var golf noget som var forbeholdt de rige danskere. Det var meget dyrt at blive medlem i en golfklub, og der var kun et få antal store golfklubber i Danmark. Men i dag ser det helt anderledes ud, du kan sagtens spille golf, selv hvis du ikke tjener en bondegård.

Golf er mere end bare at slå til en lille hvid bold

Der er mange som tror at golf er en forfærdelig kedelig sport, hvor det eneste det, handler om er, at ramme en lille hvid bold så den flyver gennem luften og ender i et lille hul i jorden. Men faktisk er der en masse forskellige regler som man skal huske på, disse regler bliver fastsat af The Royal and Ancient Golf Club of St. Andrews. Takket være det specielle handicapsystem kan nybegyndere konkurrere med de mere erfarne spillere. Golf er også en god måde at få motion på, faktisk går man i gennemsnittet cirka 10 kilometer i løbet af en runde.

Ikke to golfbaner er ens

De fleste andre sportsgrene som fodbold, basketball eller håndbold, har regler for hvor lang og bred banen må være, men i golf finder du ikke to golfbaner som er ens, og det betyder at du hele tiden kan finde en golfbane, hvor du vil komme ud for nye ukendte situationer.

Golf går ud på at du er ærlig

De fleste sportsgrene har en dommer som overvåger, at spillet bliver spillet fair og at alt på banen foregår som det står i reglerne. Men i golf er der ikke nogen dommer som bedømmer om du spiller fair, det er kun dig selv og din egen ærlighed som bedømmer om spillet bliver spillet fair. Det er relativt nemt at snyde i golf, men det er naturligvis meget sjovere hvis du spiller fair og følger reglerne.