Golftøj og tilbehør til nybegyndere

Vi har alle forskellige interesser og bruger vores fritid på forskellige måder – mens nogle kan lide at læse bøger, andre kan lide at spille på et online casino med Spilnu Bingo Bonus, og andre kan lide at spille golf. Flere og flere danskere spiller golf. Der er rekordmange aktive medlemmer i golfklubberne på tværs af Danmark. Tal viser at over 160.000 danskere er aktive golfspillere, og måske er du en af de nyeste medlemmer i din klub. I den forbindelse skal du først og fremmest i gang med at få fingrene i lækkert udstyr. Det hjælper vi dig med at finde nedenfor.

Jernsæt til nybegyndere

Du kan blandt andet vælge at købe et sæt til nybegyndere, og på den måde komme godt i gang. Typisk er det et komplet sæt til golf, som består af køller, putter og jern. Prisen kan svinge mellem 1700 og 3000 kr. alt efter kvaliteten og brandet. 

De køller skal du bruge

Vi anbefaler altid nybegyndere at starte småt ud. Brug ikke alt for mange penge, før du er sikker på at du er glad for at spille golf. Vil du dog meget gerne starte helt perfekt, kan du gå efter et sæt med de grundlæggende køller, som de fleste mener er nødvendige i golf. 

Her tænker vi på putter, PW (pitching wedge), SW (Sand Wedge), driver, 3-jern, 5-jern, 7-jern, 9-jern og en 3 wood. Søg gerne rådgivning hos din lokale golfbutik eller book en time hos en golftræner, før du køber alle disse golfkøller. 

Beskyt fødderne med golfsko

Du går og står op i mange timer, når du spiller golf. Derfor er det vigtigt at du har det rette fodtøj på. Valget afhænger af hvor mange penge du ønsker at investere i dine nye golfsko

En af verdens bedste golfspillere Rory McIlroy vælger typisk sko af Nike. Han sørger for at vælge sko, som er designet med læder og en sål, som gør at han står godt på græsset. Dine sko er også din mulighed for at give udtryk for din modesans, hvis du har lyst til at imponere med lækre detaljer. 

Hold varmen

Mange fokuserer på udstyret, men det er også vigtigt at være godt klædt på, når du skal ud og spille golf. Det kan godt være at fodboldspillere ikke længere må spille med halsedisser, men det må du stadigvæk i golf. 

Du kan også gøre ligesom mange professionelle golfspillere og klæde dig på med en kasket. Det hjælper dig til at skygge solen både så du har et bedre udsyn, og så du beskytter dit ansigt mod solstrålerne. 

Uanset hvilket beklædning og tilbehør du vælger, anbefaler vi at gå efter produkter, som er vindtætte og vandtætte. Det er svært at forudsige det danske vejr, og du kan nyde enorm glæde af at være beskyttet mod vand og vind hele året rundt. Vi anbefaler også at betale ekstra for åndbarhed, så du undgår at svede mere end du har planer om.