De ti længste golfbaner i verden

Når du rejser på golfferie, kan du vælge at besøge de længste golfbaner i verden. Der er en hård konkurrence om de ti længste golfbaner, da de alle ligger et sted mellem 7,3 og 7,9 km. Du kan læse om dem her. 

Dragon Snow Mountain Golf Club – Lijiang, Kina

Verdens længste golfbane ligger i Jade Dragen Snow Mountain dalen hvor du kan nyde udsigten ud over bjergene, mens du spiller golf på banen, der har 72 huller fordelt på 7,81 km. 
Længde: 7,81 km. 
Par: 72 

Legend Golf & Safari Signature Course – Waterberg, Sydafrika

Verdens næstlængste golfbane ligger i Sydafrika hvor de 18 huller er designet af 18 forskellige professionelle golfspillere. Hver pro fik mulighed for at designe et hul og nummer 18 på banen er designet af den dobbelte US Open-vinder Retief Goosen. 
Længde: 7,74 km. 
Par:  72 

Blair Atholl Golf Course – Johannesburg, Sydafrika 

I Sydafrika finder du også nummer tre på listen over verdens længste golfbaner. Her kan du spille på banen, der er designet af Gary Player. Banen byder blandt andet på en 150 år gammel vandkanal og Crocodile River, der gør den ekstra eksotisk, men bare rolig, der er ingen krokodiller. 
Længde: 7,7 km.
Par: 72

The International Golf Club – Pines Course – Massachusetts, USA

Der er mange lange golfbaner i USA og The International Golf Club i Massachusetts er den længste. Her er der tale om en bane for alle former for golfspiller lige meget om du er ny eller ekspert. 
Længde: 7,61 km. 
Par: 73

The Robert Trent Jones Golf Trail at Ross Bridge – Alabama, USA

I ”Sweet Home Alabama” finder du golfbanen på 7,49 km. og nu er vi halvvejs igennem listen. Banen er smukt placeret i Shannon Calley og den udfordrer selv de mest garvede golfspillere. 
Længde: 7,49 km.
Par: 72

Antler Creek Golf Course – Colorado, USA

Vi fortsætter turen rundt i USA og lander i Colorado på Antler Creek Golf Course. Denne golfbane blev designet af Ricky Phelps og der er blandt andet tre søer og 73 bunkere.
Længde: 7,41 km.
Par: 72

French Lick Resort -The Pete Dye Course – Indiana, USA

French Lick Resort er en af de mest ikoniske golfbaner i USA. Den ligger på et af de højeste punkter i Indiana og den er designet af Hall-Of-Fame arkitekten Pete Dye. 
Længde: 7,4 km.
Par: 72

Promontory Club – Painted Valley Course – Utah, USA

Painted Valley Course er ikke kun den længste golfbane i Utah, det er også den hårdeste. Banen er designet af Jack Nicklaus. 
Længde: 7,4 km.
Par: 72

The Shoals Golf Club, Fighting Joe Course – Alabama, USA

Fighting Joe Course i Alabama var den første Robert Trent Jones Golf Trail (RTJ Golf Trail) bane, der nåede over 7,3 km. Det lyder måske som en besynderlig ting, men de 7,3 km. svarer til 8000 yards, som amerikanerne måler deres baner i. Her på banen kan du blandt andet nyde Tennessee River floden ved det 18. hul.
Længde: 7,39 km.
Par: 72

The Prairie Club – Dunes Course – Nebraska, USA 

Den sidste bane, der er nået med på listen er The Prairie Club Dunes Course i Nebraska. Her er der masser af bakker og golfspillere bliver udfordret, når de skal styre golfkuglens retning i luften. Banen er designet af Tom Lehman og Chris Brands.
Længde: 7,3 km.
Par
: 73